Contact

Suggesties voor de website of een leuke aanvulling? Neem dan even contact op met de webmaster.

Ga hiervoor naar de contactpagina.

Horeca

De horeca in Den Haag

Alle hotels, eet- en drinkgelegenheden vallen onder de horeca. Eigenlijk is er een simpel ezelsbruggetje voor, om te onthouden wat er nu precies onder horeca verstaan wordt. Ho-re-ca is immers een lettergreepwoord, die is gevormd door de woorden: HO-tel, RE-staurant en CA-fe).

Den Haag
Den Haag is een bruisende stad, waar niet alleen onze ministers hun werk doen, maar waar ook veel horeca te vinden is. Dit is niet alleen in de binnenstad, maar ook daarom heen. Jong en oud vinden in de horeca hun ontspanning. Of dit nu in een gezellige cafeetje is waar je met je vrienden terecht kunt, of een restaurant. Het doet er niet veel toe. Zelfs met uw zakenrelatie is er wel een plekje te vinden in de horeca van Den Haag, zodat u ongestoord uw zaken kunt regelen, onder het genot van een hapje en een drankje. Het aanbod is zeer divers.

De vele restaurants in Den Haag
Zo kun je in Den Haag erg goed en smakelijk uit eten gaat.
Italiaans, Spaans, Chinees of gewoon oer Hollands. Je kunt het zo gek niet bedenken – Het is allemaal mogelijk. In de binnenstad zijn bijzonder veel restaurants te vinden. Ook gezellig pannekoeken eten met de kinderen behoort tot de mogelijkheden. Het is net waar je voorkeur naar uit gaat.

Praktisch alle restaurants waarderen een reservering vooraf. Dit kan telefonisch, maar via internet is tegenwoordig ook mogelijk. Op die manier kunnen ze rekening houden met uw komst en u op uw beurt kunt genieten van de culinaire hoogstandjes die u aangeboden worden.

Caf├ęs of andere drinkgelegenheden
Wanneer je na het winkelen of na het bezoek van verschillende bezoekjes aan bijvoorbeeld de vele rijksmonumenten die Den Haag rijk is, zin hebt om iets te gaan drinken en wellicht iets makkelijks te eten, zijn ook daar genoeg gelegenheden voor. Een reservering is niet nodig.

Een hotel in Den Haag
Overweegt u de nacht, of meerdere nachten door te brengen in hoofdstad van Zuid-Holland, dan is ook dat mogelijk.
Afhankelijk van het soort hotel dat u kiest, het aantal nachten en de locatie is er een kamer te boeken. Een eenpersoonskamer of een tweepersoons kamer. Online is dit heel goed te regelen en u ziet ook direct wat het hotel u te bieden heeft.

Thuis bezorgen
Wat tegenwoordig ook tot de mogelijkheden hoort is het thuis bezorgen van uw eten, door diverse restaurants of eetgelegenheden.Je hoeft dus niet meer fysiek naar het restaurant toe, maar geeft via internet je bestelling door. Zelfs het betalen is via internet mogelijk.

Mogelijkheden
Den Haag blijft een stad van de mogelijkheden waar voor ieder wat wils wel iets te vinden is. Zeker op horecagebied mag Den Haag zich een vooraanstaande stad rekenen!